Mijn grote documentaire Anne Frank komt op 29 april NPO1, 20.30 uur. Herhaling: 2 mei. Elke vrijdag: Twee voor twaalf op NPO2.

In de Pers
Op deze pagina zijn artikelen te lezen over Astrid Joosten. In PDF vorm of als link naar andere sites.

 

Online versie Twee voor Twaalf: quiz.vara.nl

Altijd al mee willen doen aan Twee voor Twaalf of per seconde wijzer? Dan kan dat nu, want de bekende VARA spellen zijn nu online te spelen op quiz.vara.nl  Presentatoren Astrid Joosten en Kees Driehuis hadden de eer om de online versies te lanceren.
download Flash Player
 
Artikelen
Aan AD Weekend gaf Astrid onlangs een interview. Het is hier te lezen.

Voor Linda sprak Winston Gerschtanowitz met Astrid over de dood van haar man. Lees het artikel hier.

In de VARA Gids beschouwt Astrid in de terugblikrubriek 'Gedane zaken' haar werkzame leven op televisie. Lees hier het artikel.

De TROS bestaat 50 jaar. Ter gelegenheid hiervan publiceren zij een serie dubbelinterviews met presentatoren van toen en nu. Lees hier het interview met Astrid en Jaap Jongbloed.

In de Volkskrant serie 'Wat zijn dit voor vragen?' werd Astrid een aantal keuzen voorgelegd. Lees hier het hele artikel.

Astrid gaf een interview aan Beau Monde; 'Voor mijn tijdgenoten is het einde carrière, ik ben er nog'. Lees hier het hele artikel.

Naar aanleiding van het boek 'Onmogelijke liefdes' gaf Astrid een interview aan Margriet.
'Als wij vrouwen niet meer gelukkig zijn in een relatie, stoppen we er mee. Mannen zitten anders in elkaar'. Klik hier om het hele artikel te lezen.

In het blad Beauty verscheen een artikel over Astrid.
'Astrid Joosten is Presentatrice, vinoloog, en een beauty. Begenadigd met goede genen. Plastic Surgery Watchers weten het zeker; ze heeft niets laten doen.' Klik hier om het hele artikel te lezen.

Recensies
Het boek 'Onmogelijke Liefdes' werd lovend ontvangen.
Lees hier een van de recensies.