Dagvoorzitter

Uw congres in goed banen? Een talkshow geheel toegespitst op uw bedrijf? Een stevig debat over een actueel onderwerp? Astrid Joosten mag zich graag in een onderwerp verdiepen om uw congres, presentatie of paneldiscussies tot een succes te maken. En dat al ruim 20 jaar. Astrid is breed inzetbaar en heeft een enorme staat van dienst in medische en juridische congressen.

Inlichtingen en boekingen:

Bukman management

Wendie Ockeloen: 06-51170110

wendie@bukmanmanagement.nl

Bureau ‘Zij Spreekt’

Marga Miltenburg: 06-53148796

https://www.zijspreekt.nl

Speakers Academy

tel. 010-4333322

astridjoosten@speakersacademy.nl

Referenties

Uitreiking Familiebedrijven Award

Sinds enkele jaren reikt de Stichting Familie Onderneming een prijs uit voor het beste familiebedrijf. Dit jaar ging de eer naar Koninklijke De Heus uit Ede, een familiebedrijf in diervoeders. Koningin Máxima was bij de uitreiking aanwezig. Astrid leidde de bijeenkomst inclusief een talkshow over de kracht van familiebedrijven.

Thomashuizen

Prachtige bijeenkomst gemaakt voor de verzorgers en ouders van  gehandicapte bewoners van alle Thomashuizen in Nederland. Hier zorgde Astrid voor concept, draaiboek, video’s, presentatie en uitvoering. Op de foto met een tevreden directeur en met talkshowgast Annemarie van Gaal.

Port Community Award

Tijdens de Port Community Award wordt een prijs uitgereikt aan een bedrijf dat heel belangrijk is voor de havens van Rotterdam en Amsterdam. Deze keer met burgemeester Aboutaleb.

VNSP SAP, over software

Jaarlijks groot software-congres, waar Astrid vele jaren dagvoorzitter was en workshops heeft geleid.

Suikerunie

Jubileumsymposium geleid in aanwezigheid van koning Willem-Alexander

Dianet, over nierdialyse

Dianet is een vaste opdrachtgever voor hun congressen, waar zowel artsen als patiënten aan het woord komen. Mooi om dat in goede banen te leiden.

Rabobank Arnhem en omgeving

Bijeenkomst geleid voor Rabobank Arnhem en omgeving. Interview met Rabo topman Wiebe Draijer.

“Jouw bijdrage vond ik erg goed, sterk en op een leuke manier. Complimenten hiervoor! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde ledenbijeenkomst.”