Wijn

Astrid Joosten is zich als vinoloog samen met sommelier Thérèse Boer van De Librije in Zwolle gaan verdiepen in de heerlijkste wijnen voor betaalbare prijzen. In hun webshop vind je een assortiment wijnen die ze hebben gecreëerd in samenwerking met hun vaste wijnboeren uit Europa en ver daar buiten.

Ga naar astridentherese.nl

Antwoord op de meestgestelde vragen

Waarom zijn jullie een wijnwinkel begonnen?

Nadat we samen twee wijnboeken geschreven hadden vroeg iedereen ons advies over wijnaankopen. We dachten: als men onze smaak en vakkennis zo vertrouwt, waarom dan niet zelf onze favoriete wijnen verkopen.

Wat is jullie filosofie?

Wij vinden wijn de goddelijkste drank die er is. Helaas is er veel matige en slechte wijn te koop die wij zelf niet zouden willen drinken. Wij zoeken over de hele wereld naar pareltjes van voornamelijk € 6,- tot € 10,-. Wijnen die we zelf in huis willen hebben en delen met andere liefhebbers.

Hoe komen jullie aan je wijnen?

We proeven honderden wijnen per jaar en we zijn super kritisch. Alleen de allerlekkerste wijnen nemen we. We gaan naar beurzen en wijnboeren en we krijgen inmiddels ook veel wijnen opgestuurd.

Waarom zou ik jullie webshop bezoeken?

Omdat wij diverse wijnen geselecteerd hebben van hoge kwaliteit die zeer betaalbaar zijn. Goede wijn hoeft niet duur te zijn.

De wijnen van Astrid Joosten & Thérèse Boer

Al 15 jaar delen we onze passie met elkaar. En nu ook met jou.

Bezoek astridentherese.nl

Wit, rosé en rood

Deze 3 wijnen hebben we al meer dan 10 jaar in ons assortiment. Heerlijk. En slechts € 7,50.

Spanje of Italië?

La Donna is een heerlijke lichte rode Garnacha uit Spanje. Lekker voor de borrel. Silhouet komt uit Italië, lekker sappig en ongecompliceerd.